Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Not Another Not Another Movie poszter

2011.08.22. 20:11 koimbra 2 komment

Az egykor szebb napokat látott Burt Reynolds és Chevy Chase is játszani fog a Not Another Not Another Movie vígjátékban, Michael Madsenről és Vinnie Jonesról meg tudjuk, hogy szinte mindent elvállalnak. A filmet David Murphy, a Kincsrablók (No Bad Days) rendezője készítette. A történet egy feltörekvő filmstúdió körül forog, akik természetesen azt szeretnék, hogy sikert érjenek el. Nézzük csak mi van itt (a poszteren): egy borzalmas forgatókönyvíró, egy veszettül rossz rendező és egy sittet megjárt producer. Csodás. A szemetes kosár legalább tele van.

Címkék: poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr973171810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

walter sobchak 2011.08.22. 21:08:23

Ajjajaj... De sajnálom Chevy Chase-t...

Shyllard 2011.08.22. 21:33:55

Már alig lehet olyan komikust mondani, aki nem csúszott le... Esetleg csak olyat, aki azért nem csúszott le, mert idő előtt meghalt...
süti beállítások módosítása