Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hounsou lesz a Halál Angyala

2011.08.23. 10:52 koimbra Szólj hozzá!

Szépen lassan gyűlnek a szereplők Alex Proyas fantasy akciófilmjébe, az Elveszett paradicsomba (Paradise Lost). John Milton művéből ugyanis egy látványos harcokkal telezsúfolt produkciót szeretnének összehozni.

Bradley Cooper fogja Lucifert játszani, Benjamin Walker Mihály arkangyalként pusztíthat. Djimon Hounsou lépett a fedélzetre, aki Abdielt, a Halál Angyalát testesítheti meg. Jól tudjuk, hogy a színész elég szigorúan és bőszen tud nézni és bizonyára probléma nélkül fogja megformálni szerepét. A Menny és Pokol összecsapását elvileg jövőre láthatjuk, ugyanis év vége felé szeretnének hozzálátni a forgatáshoz.

A forgatókönyv Stuart Hazeldine, Byron Willinger, Philip de Blasi és Lawrence Kasdan kezében is megfordult, a legutóbbi változatot Ryan Condal írta.

Címkék: paradise lost miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr543173100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása