Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Affleck FPS akciófilmet fog rendezni?

2011.08.24. 11:27 koimbra 2 komment

Ben Affleck asztalán hirtelen megsokasodtak az ajánlatok A tolvajok városa (The Town) után, ám választása az Argora esett, amely egy régebbi teheráni túszdrámát mesél el. Újabb forgatókönyvet ajánlottak Affleck figyelmébe, a Line of Sight címre hallgató projekt felett Joel Silver bábáskodik.

A történet egy elit kommandós egységre fókuszál, akiknek ügyelniük kell arra, hogy egy fontos szállítmány befusson a célállomásra. Ezen kívül egy nemzetközi vészhelyzet is a nyakukba szakad.  Az elgondolás az, hogy az egész egy first person shooter játékhoz legyen hasonló.

Még egyáltalán nem biztos, hogy Affleck fogja dirigálni a filmet, egyelőre csak egyeztetnek vele. A tolvajok városa után többek között szóba hozták a Gangster Squad thrillerrel, a Tell No One remake-kel és az American Bullshit tervezettel és még Supermannel is.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr993175556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.08.24. 12:49:25

már írtam korábban is, mindegy,hogy mit rendez, csak Bostonban játszódjon.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.08.24. 14:17:20

A Tolvajok városát nagyon jól összerakta, én bízom benne.
süti beállítások módosítása