Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ed Zwick megépíti a nagy falat

2011.08.24. 11:17 koimbra 1 komment

A Legendary Pictures úgy döntött, hogy érdemes Kelet felé nyitni, ezért megalapított Legendary East vállalatát. Az első produkció címe a The Great Wall lesz, amely a Kínai Nagy Falról fog szólni. A rendezői teendőket Edward Zwickre, Az utolsó szamuráj (The Last Samurai) alkotójára bízták. A forgatókönyvet szintén ő vetheti papírra Marshall Herskovitz segítségével.

Ugyan a konkrét történet nem ismert, de az könnyen leszűrhető, hogy azt fogják bemutatni, hogy mi vezetett el ahhoz, hogy felépítsék a legendás építményt, remélhetőleg Zwick számára ez nem lesz nagy falat.

Thomas Tull producer és a World War Z szerzője, Max Brooks vetette fel, hogy a cég első alkotásának erről kellene szólnia. Ezek után várható, hogy a távol-keleti világhírű látnivalókról és legendás emberekről készülhet film.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr803175516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom és Jerry fan · http://www.tomesjerryfan.hu 2011.08.24. 15:25:56

:D francba... azt hittem reality lesz és 180percen keresztül azt fogjuk látni, ahogy keverik a maltert és építik a falat
süti beállítások módosítása