Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Cowboyok és törpikék

2011.08.25. 17:41 koimbra Szólj hozzá!

Megérkezett a nagyot zakózó Cowboyok és űrlények, de beülhetünk a Hupikék és törpikékre, de akad még egy iráni dráma és francia vígjáték is.

Cowboyok és űrlények (Cowboys and Aliens): Daniel Craig Harrison Forddal karöltve lövöldözhet a vadnyugaton, eleinte még kicsit mogorván merednek egymásra, később űrlényeket rúghatnak seggbe. Jon Favreau, a Vasember rendezője dirigálta a képregényfilmet.

 

Hupikék törpikék (Smurfs): A népszerű rajzfilmsorozat filmváltozatában Aprajafalva néhány lakója Hókuszpókkal együtt New Yorkba kerül. A rendezői poszton Raja Gosnell tevékenykedett, aki már a Scooby Doo-t is sikerrel adaptálta.

 

Született feleség (Potiche): A francia vígjáték Francois Ozon rendezésében készült. A cselekmény 1977-ben játszódik. Robert Pujol gyárában kitör a sztrájk ás őt is túszul ejtik. Felesége veszi át az irányítást.

 

Nader és Simin - Egy elválás története (Jodaeiye Nader az Simin): Iráni dráma, Asghar Farhadi filmje a Berlinálén elvihette az Arany Medvét. Egy házaspár azon gondolkodik, hogy el kellene hagyni Iránt, ám a férj végül úgy dönt, hogy maradni akar.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr873180239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása