Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Aykroyd szerint 2012 tavaszán indulna a Szellemirtók 3 forgatása

2011.08.26. 11:09 koimbra 2 komment

A Szellemirtók harmadik részéről régóta beszélnek, Bill Murray-n kívül mindenki részt akar venni benne. Ám hiába emlegetik, mégis úgy látszik, mintha egyszerűen nem akarna megvalósulni. Mindenesetre Dan Aykroyd a Dennis Miller Radioban a következőket mondta: "Meg fogjuk csinálni a filmet, remélhetőleg Mr. Murray-vel. Reménykedünk benne, kiváló forgatókönyvünk van." - majd megemlítette, hogy túl öregek a rohangáláshoz, ezért kell egy fiatalabb csapat - "Karakterem, Ray egyik szemére megvakult és nem tudja vezetni a Cadillac-et, ráadásul a térde is rossz, képtelen cipelni a csomagokat. Egon túl testessé vált ahhoz, hogy a fegyverzetet hordja. Szóval fiatalokra van szükségünk. Átadjuk a stafétabotot egy új generációnak." - Majd Aykroyd hozzátette, hogy Matthew Gray Gublert el tudná képzelni az egyik szerepre, de mindenkit meg fognak nézni, aki szeretne részt venni a filmben. Három fiatalabb fickó és egy nő lesz az új csapatban.

Címkék: miújság sequel szellemirtók szellemirtók 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr793181586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.08.26. 16:54:50

na ez volt az a film, amire nem bírtam magam rávenni többszöri nekifutásra se

nem fog űrt hagyni a filmtörténelemben, ha el se készül

L'Angelus 2011.08.27. 19:36:54

Antiaroma módjára szaglik a projekt. Nem lesz benne semmi kreativitás vagy normális történet. Bukni fog, mint jegybank a világválság idején.
süti beállítások módosítása