Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sarah Connor visszatérhet

2011.08.26. 11:58 koimbra 5 komment

Jelenleg Justin Lin melegíti a Terminator ötödik részének a rendezői székét, a Moviehole oldalnak sikerült beszélnie az úriemberrel, akinek abszolút nem tetszett, hogy a T3-ban Sarah Connort egyszerűen csak kiírták a történetből, szóval elképzelhető, hogy vissza fogják hozni.

"Sarah Connornak nagy szerepe van ebben a franchise-ban. Eléggé meglepő volt, ahogyan a harmadik részben csak úgy....egy mondatban volt szó róla és ezzel le is tudták." - mondta Lin, aki örvendetesnek tartja, hogy a sztoriban rendelkezésére áll az időutazás lehetősége. Meg lehet tenni, hogy figyelembe veszi az eddigi történéseket, de lehetőség van arra, hogy egy teljesen új idősíkot hozzon létre. A rendező szeretné helyrehozni az utóbbi két rész hibáit.

Egyelőre még nincs forgatókönyv, ráadásul először a Halálos iramban hatodik részére koncentrál, ami 2013-ban száguld be a mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr833181709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2011.08.26. 12:03:33

Most még bekavarnak az időutazással meg vissza hozzák Sarah-t, aki már vénlány, áááá....lehet hogy látványos film lesz meg akciódús, de mégis szar! :S
Ha már annyira erőltetik az 5-öt akkor közvetlen folytatása legyen a 4-nek az ismert szereplőkkel...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.08.26. 12:35:10

egy filmben akar helyrehozni 2 ész hibáit, meg egy rendes saját cselekményt is??
kicsit sokat akar a szarka, nem??

Newzoli 2011.08.26. 13:03:27

Kedves Li!Hamár megkaptad a Terminator akárhányat akkor légyszi zavard le a halálos iram "akárhányat" aztán csinálj végre egy jó Folytatást...a Terminátornak...lehetőleg Arnolddal...mert valjuk meg őszintén...mi volt a T4-ben a legjobbb rész....na mi????:)

Blake007 2011.08.27. 12:47:31

Szerintem meg Arnold már nem is kell, ott van Roland Kickinger, aki alapból is nagyon hasonlít a Terminátorra 1-ben látott Arnoldra. Vele simán lehetne időutazós sztorit.
süti beállítások módosítása