Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Forráskód írója dolgozik az Egyenesen át remake-en

2011.08.27. 13:21 koimbra 1 komment

A Columbia elhatározta, hogy elkészítette az Egyenesen át (Flatiners) thriller remake-jét. Ben Ripley-t, a Forráskód (Source Code) íróját kérték fel arra, hogy vessen papírra egy tetszetős forgatókönyvet.

Az eredeti filmet 1990-ben mutatták be, Joel Schumacher dirigálta a filmet, amiben Kiefer Sutherland, Julia Roberts és Kevin Bacon játszották a főbb szerepeket. Tartalma: Egy csoport orvostanhallgató halálközeli állapotról szeretne tapasztalatokat szerezni. Ennek érdekében egymás szívét állítják meg, majd újraélesztik. Múltjukból felvillanó képek jelennek meg, gyermekkori rémálmok, bűnök, amelyeket ők vagy ellenük követtek el. A tapasztalok egyre erősebbé válnak, a látomásaik fizikailag bántalmazzák őket, ahogy egyre mélyebben próbálják meg a halálközeli állapotot feltárni; megoldást remélve. (port.hu)

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr683183753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2011.08.28. 09:20:17

Azt hiszem mindannyiunk nevében szólok...

EZT MOST MIÉRT?
süti beállítások módosítása