Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Közös titkunk előzetes

2011.08.27. 13:48 koimbra 2 komment

Willem Dafoe, Julia Roberts, Carrie-Anne Moss, Hayden Panettiere és Ryan Reynolds neve ellenére Amerikában még csak most (október 14-én) mutatják be a Közös titkunk (Fireflies in the Garden) filmet. 2008-ban elkészült, nálunk 2009 szeptemberében kiadták DVD-n. Ez aztán a késés. Miért csak most próbálkoznak?

Michael (Reynolds) fiatal író, aki fájdalmas gyermekkori emlékeit könyveiben igyekszik feldolgozni, édesanyja, Lisa (Roberts) diplomaosztójára utazik haza régi családi otthonukba. Lisa, akinek egész élete az önfeláldozásról szólt, miközben törékeny önbizalmú férjét, Charlest (Dafoe) támogatta mindenben és a főállású anyaként nevelte gyermekeit, most végre saját sikerének örülhet. Az ünneplés azonban tragikus hirtelenséggel ér véget, mikor Lisa váratlanul életét veszti egy autóbalesetben. Miközben a család a temetésre készül, régi emlékek és titkok kerülnek felszínre és Michael, aki gyermekként apja démonai elől anyja védelmébe menekült, most kénytelen szembenézni a múlttal.

Címkék: trailer drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr613183802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.08.27. 15:25:59

érdekesen hangzik, de Hayden Panettiere neve sokat ront az összképen

Alex Mahone 2011.08.27. 21:25:34

Én ezt már mikor láttam, sőt, szinkron is van hozzá. Nem rossz film egyébként.

Suo: vagy két percet van kamera előtt.
süti beállítások módosítása