Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Saldana a Dominionban

2011.08.27. 13:14 koimbra Szólj hozzá!

Zoe Saldana leszerződött a Dominion filmre, amelyben nem csak a főszerepet fogja eljátszani, hanem producerként is egyengeti az alkotás útját. A Paramount égisze alatt formálódó produkcióban a fekete szépség egy olyan nőt fog alakítani, aki félig ember, félig angyal. Sajnos a történetről nem árultak el részleteket, de remélhetőleg látták a Passion Play-t, amiben Megan Foxnak szárnyai voltak és még véletlenül sem terelik ebbe az irányba a cselekményt. Dean McCreary és Chester Hastings, a Machine Gun Preacher producerei is a fedélzeten vannak, rendező még nincs.

Saldana az utóbbi időben hanyagolja a vígjátékokat és a romantikát, nem kell arra számítani, hogy egy Csajom apja ideges-szerű műben látjuk viszont. Pénteken mutatták be Amerikában a Colombiana akciófilmet, amiről Olivier Megaton azt mondta, hogy Luc Besson a Leon, a profi folytatásához írt forgatókönyvből emelt át pár dolgot. 2012-ben érkezik a The Words thriller, majd elvileg játszani fog a Luna sci-fi akcióban is és ne feledkezzünk el a Star Trek folytatásáról.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr73183738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása