Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Josh Brolin az amcsi Oldboy főszereplője

2011.08.29. 22:02 koimbra 9 komment

Olyan nincs, hogy csak úgy valamit kútba dobnak. Már csak azért, mert azt esetleg más húzza fel onnan. Az Oldboy remake-et Steven Spielberg Will Smith-szel szerette volna összehozni, de a jogok körüli problémák miatt inkább lemondtak a tervről. Hónapokkal később Spike Lee lépett be a képbe és beleült a rendezői székbe, majd Josh Brolin neve jött szóba a főszereppel kapcsolatban. A Deadline oldal információja szerint a színész leszerződött a filmre, szóval már úgy tűnik, hogy nem ússzuk meg.

Brolin nemrég esett túl a Men In Black 3 részén, hamarosan belevág a Gangster Squad thrillerbe, júniusba pedig a Labor Day munkálatain lesz jelenése. A terv az, hogy még jövő nyár előtt letudják a forgatást.

A történet egy fickóról szól, akik elrabolnak és 15 évig fogva tartanak. Fogalma sincs, hogy miért teszik ezt vele és azt sem tudja, hogy kik állnak a háttérben. Majd hirtelen mindenféle magyarázat nélkül szabadon engedik, ő pedig megpróbálja megkeresni azt, aki miatt hosszú éveken keresztül egy szobában élhette életét.

Címkék: remake miújság oldboy

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr753189243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.08.29. 23:22:53

Már a remake sem jó hír, de nem úgy volt egy ideig, h Bale lesz az fsz?! Brolin-nak nem igazán örülök, igazán találhattak volna egy jobb színészt.

Dean6 2011.08.30. 05:07:10

@Shyllard: Nem a színészi képességeivel van gond,csak kéne egy húzónév.Gondolom csak a költségeket akarják minimalizálni a nagyobb bejövetel érdekében.Persze ha sikeres lesz.

Dean6 2011.08.30. 05:40:38

Elvileg most Balet akarják rossz fiúnak. :)

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.08.30. 10:46:38

@Dean6: Azért Spike Lee elég nagy húzónév a stábban, és Brolin sem kis színész.

Dean6 2011.08.30. 11:35:37

@FroG: Az egy dolog hogy nem kis színész,a Jonah Hex nagyot bukott,és ő volt a főszereplője. Azért nem eladható színész,mint pl Will Smith vagy C.Bale.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.08.30. 12:50:40

@Dean6: Smith valószínűleg pihenteti a színészkedést, ezért gondolom Lee a büdzsén belül szeretett volna színészt keresni. Brolin valóban nem egy túlzottan eladható "név", de biztos ki hozza majd a karakterben lévő potenciált. Más kérdés az, hogy erre mennyire lesznek vevők a kritikusok, illetve a nézők. Én bizakodva várom a filmet, kíváncsi vagyok Lee hogyan írja át az eredeti sztorit, ha egyáltalán átszabja. Város film nálam, az biztos..

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2011.08.30. 14:40:39

Oldboy remake? Hát nem volt elég a Szigorúan piszkos ügyek, most ezt akarják hanyatt vágni? Sírok. Sőt, bőgök.

Királyvíz 2011.08.30. 14:44:53

Kíváncsi vagyok, Spike Lee mit tud kihozni az anyagból. Az eredeti brutális, sokkoló befejezése félek, elveszik, és valami lágyabb véget kap a sztori (ahogy az amcsi változatokban szokott).
Az a baj az ilyen feldolgozásokkal, hogy művészi szempontból tök fölöslegesek (hiszen alig pár éves filmről beszélünk, nem egy ma már elavult képi világú kövületről), hiszen az eredetihez képest nem tudnak újat mondani, egyedül azért forgatják őket, mert jó pénzt látnak benne. Persze megnézni nem kötelező, de zavaró, ahogy kiherélik az eredeti sztorikat, és felhígított, édes löttyöt csinálnak belőle. Egyedüli remény Spike Lee, de nagyon meg kell erőltetnem magam, hogy visszaemlékezzek, hogy mikor forgatott utoljára tényleg jó filmet. Tartok tőle, hogyha elkészül, akkor a filmkritikákban az ilyen esetekben megszokott szöveget olvashatjuk: Jobban járunk, ha inkább újra megnézzük az eredetit.

magnetize 2012.05.31. 13:10:26

Hollywood! Leave Asia alone!!! :( Mi a tökömért kell meggyalázni az ázsiai filmeket (Átok, Kör, Oldboy, Szem, és még sorolhatnám) azzal, hogy elamerikásítják, lebutítják, közönséges kasszafilmmé aljasítják, Will Smith mint Dae-su?! Jó színész, nem vitatom, de azért az eddigi filmjei után nehezen nézem ki belőle, hogy megenne egy élő polipot, bár könnyen elképzelhető, hogy ilyesmiről ebben az ámerikás - várhatóan langyi - szarban még csak hasonló sem lesz. Na tiszteletem!
süti beállítások módosítása