Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Paul Dano játszhatja a fiatal Karl Rove-ot

2011.08.31. 10:41 koimbra 1 komment

Paul Dano lesz a főszereplője a College Republicans című filmnek, amelyre eredetileg Shia LaBeouf-ot szemelték ki. A rendezői poszton Richard Linklater tevékenykedhet, Wes Jones tollából származik a forgatókönyv.

Dano játszhatja el a fiatal Karl Rove-ot. A politikus 10 éven keresztül dolgozott George Bush tanácsadójaként, nagy érzéke volt a stratégiához és kiemelkedő szerepe volt abban, hogy Bush két választást is megnyert és jó néhány republikánus sikert hozzá kötnek. Sokszor vádolták azzal, hogy csúnyán manipulálja az embereket, abszolút nem legálisan, mocskos módon jár el pár ügyben.

A film Rove fiatalabb korára koncentrál, azt az időszakot mutatja be, amikor találkozott Lee Atwaterrel  és a republikánusok vezetője szeretett volna lenni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr813192594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.08.31. 10:55:14

egyszer azért már készíthetne a demokrata túlerővel bíró hollywood egy Clintonos avagy Obamás szatírát is, mert abból hiányt észlelek erőteljesen ...:-((
süti beállítások módosítása