Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sorozat lesz a Blues Borthersből

2011.08.31. 11:04 koimbra Szólj hozzá!

Nem hagyják nyugodni a Blues Brotherst, ugyan régebben a második rész már nem vonzott tömegeket a mozikba, de azért még megpróbálnak egy sorozatot összehozni. A forgatókönyvet az első rész sztárjának, John Belushinak az özvegye, Judith Belushi-Pisano vetette papírra a Saturday Night Live egyik írójának, Anne Beatts-nek a segítségével.

A széria fő szálában Elwood a vér szerinti apját szeretni megtalálni, de természetesen sokat énekelnek e közben. Éppen keresik a megfelelő színészeket a főszerepre, hamarosan kiderül, hogy kiket választottak.

A filmjogokat az Universal birtokolja, ám a tévés jogok Dan Aykroyd és Pisano birtokában vannak. Valamennyire érthető, hogy Aykroyd miért erőlteti a sorozatot. Az ő ideje már rég lejárt, szeretne  visszakapaszkodni egy kicsit a köztudatba, a Szellemirtók folytatása az egyik próbálkozása. Beatts mellesleg azt mondta, hogy a Route 66 és a Glee ötvözeteként képzelik a szériát és egyáltalán nem az a céljuk, hogy másolják a régi Aykroyd-Belushi duót.

1980-ban az első mozifilm 115 millió dollárt termelt, a folytatás 18 év múlva futott be, ami már csak 14 milliót kapart össze.

Címkék: sorozat miújság blues brothers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr103192643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása