Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - A barbár és dilis szerelem

2011.09.01. 17:24 koimbra 2 komment

Ma újabb adag film érkezett a mozikba, lesz itt dráma, vígjáték és fantasy is.

Conan, a barbár (Conan, the Barbarian): Hosszú ideig tartott, de nekiláthattak a filmnek. Bár így utólag bizonyára azt mondják, hogy kár volt a belefektetett energia. Jason Momoa lépett Schwarzenegger szandáljába, de az eredmény katasztrofális lett. A nézők szerint rossz lett, a kritikusok sem voltak elájulva, a kasszáknál hatalmas bukta.

 

Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love): A I Love You Philip Morris rendezőpárosa készítette a romantikus vígjátékot, amiben Steve Carrell boldog életet él, de aztán kiderül, hogy felesége csalja és válni akar. Carrell Ryan Goslingtól kap csajozási tanácsokat.

 

Zajháborítók (Sound of Noise): Ola Simonsson és Johannes Stjärne Nilsson dirigálta le a svéd-francia zenés akciófilmet. A történet szerint egy svéd város több intézményébe surran be egy banda, ahol zeneműveket prezentálnak, a rendőrség szeretné kézre keríteni őket.

 

Talán egy másik életben (Vielleicht in einem anderen Leben): Magyar-német film, 1945-ben, a világháború végén játszódik a produkció. Egy csapatnyi zsidó foglyot a németek bezárnak egy falubéli pajtába, majd eltűnnek. A foglyok egy idő után úgy döntenek, hogy előadják Strauss egyik operettjét.

 

Biutiful: Javier Bardem formálja a főhőst, aki gyógyíthatatlan betegségben szenved. Mielőtt még elhalálozik szeretné rendbe tenni dolgait. Alejandro González Iñárritu ült a rendezői székben, Cannes-ban Bardem díjat kapott alakításáért.

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr993195934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2011.09.01. 19:58:49

vhogy ezeket a középkor témájú kosztümös filmeket nem bírom végignézni...
talán a trója meg a 300 amit végignéztem teljessen. de a titánok szenvedés meg a perzsia hercege is repült a gépből pár perc után... akár csak a cage boszorkányos szenvedése. ez meg mintha a titánok harca klónja lenne csak igy trailer alapján. :D

suo tempore 2011.09.01. 20:07:30

a romkomot megnézem, de az a zajos, az nagyon beteg :D
süti beállítások módosítása