Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jelenet a The Deep Blue Sea-ből

2011.09.01. 10:59 koimbra 2 komment

Rachel Weisztől nem állnak távol a drámák, ezúttal viszont a romantikusabb irányba tolódik el. A színésznő Hester Collyert alakítja a produkcióban, aki csöppet boldogtalan a bíróságon dolgozó férje mellett. Összemelegedik egy pilótával, akit Tom Hiddleston formál meg. Az alábbi jelenetben Weisz és Hiddleston lassú táncot lejt, azt hiszem ezek után a többség már talán rohanna is a mozikba, sajnos magyar bemutató még nincs kitűzve.

Címkék: jelenet deep blue sea

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr273194987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thinker_ 2011.09.01. 20:33:33

egy pillanatra azt hittem a cápás film :)

Spykes · http://cinemonkey.blog.hu/ 2011.09.01. 22:35:46

Kínzás. :) Ugyanez volt a Drive autókázós jelenetével pár hónapja. Már most venném rá a jegyet. De persze mindenre várni kell hónapokig. Pl A Dangerous Method a szuper új bemutatóval, és csak márciusban jön... A Prometheus-ról nem is beszélve. És még sorolhatnám...
süti beállítások módosítása