Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Margaret előzetes - Nehéz szülés volt

2011.09.01. 20:28 koimbra Szólj hozzá!

2005-ben láttak hozzá a Margaret forgatásához, majd három hónapra rá szépen be is fejezték felvételeket. Aztán a vágószobában kisiklott minden. Úgy 2008-ban az egyik producert, Gary Gilbertet beperelte a Fox Searchlight, mondván, hogy a stúdió tartozik a film költségvetésének a felével. Majd Gilbert produkciós cége, a Camelot két hónapra rá szintén a bíróságra fáradt, azt sérelmezték, hogy a stúdió gyakorlatilag mindent megtett annak érdekében, hogy ne tudják befejezni a filmet, azt állítják, hogy egyértelműen látszott, hogy ők igyák meg a levét annak, hogy a filmet nem tudják bemutatni. Ugyanakkor a rendező, Kenneth Lonergan valamiért ki tudta harcolni, hogy övé legyen a végső vágás joga, amit általában befutott, A listás rendezők tudnak elérni. Lonergannak viszont kb. ez az első mozifilmje és sem Gilbert, sem a Fox nem tudott beleszólni abba, hogy mit csinál, akiről egyébként lerítt, hogy nem igazán van a helyzet magaslatán.

2007-ben aztán a rendező elment nyaralni, Gilbert pedig szólt annak a két vágónak, aki eredetileg dolgozott a filmen, de mikor Lonergan visszatért gyorsan kivágta ezeket a személyeket a vágószobából. Na, nagy nehezen összejött végre a film első verziója 2008-ra, ám a Fox azt követelte Gilberttől és a rendezőtől, hogy fizessenek 6,2 millió dollárt, amelyet egyébként szerződésben is vállaltak. 2010-ben a Fox közzétette, hogy Lonergan végre befejezte a filmet és 2011-re kitűzte a premiert. Hurrá. Szeptember 30-án mutatják be Amerikában.

A két és fél órás film egy balesetre fókuszál, amely lehetséges, hogy a 17 éves Lisa Cohennek köszönhető. Anna Paquin játssza a főszerepet, Matt Damon alakítja az egyik tanárját, Mark Ruffallo pedig a buszvezetőt formálja meg.

Címkék: trailer drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr803196343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása