Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zombie Massacre poszter

2011.09.04. 16:38 koimbra 4 komment

Uwe Boll teendői között már régen ott szerepel az 1998-ban kiadott, alig ismert Zombie Massacre számítógépes játék filmverziója. Jól tudja mindenki, hogy Boll mit tudott kihozni ebből a témából, a sikertelenség ellenére azonban továbbra is vígan űzi az ipart. A Zombie Massacre esetében csak a produceri teendőket fogja ellátni, a rendezést Marco Ristori és Luca Boni vállalta be. Az úriemberek készítették az Eaters zombifilmet, aminek szintén Boll volt a producere.

A játékban egy nukleáris robbanófejet kellett elhelyezni egy zombifertőzött városban, majd ki kellett onnan jutni, mielőtt bekövetkezik a bumm. Elvileg hamarosan érkezik az első előzetes. Boll azt mondta, hogy egy sokkal félelmetesebb filmet szeretne összehozni, mint a House of the Dead. Nem lesz nehéz dolga, mivel az szemernyit sem volt félelmetes. Ugyanakkor hozzátette, hogy egy 28 naphoz később produkciót képzel el. Ez már necces.

És ha már Boll...jön a Bloodrayne 4 is, amelynek az első részét gyakorlatilag alig látta valaki a mozikban, mégis megcsinált még két felvonást. Natassia Malthe lesz a főszereplő. Gyorsan kidobtak egy teaser artot, alább látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr163202213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2011.09.04. 16:39:25

uwe boll monnyon le !

Királyvíz 2011.09.04. 22:25:38

Ez a majom egymás után csinálja az ótvar buktáit, míg olyan rendezők, mit Terry Gilliam alig tudják összekaparni a filmjeikre valót (már ha össze tudják kaparni).

mr.roper 2011.09.05. 00:32:38

nekem ebből a zombi-mániából van kissé elegem, találhatnának manapság más horrorikonokat is a mozikészítők mint a tini-vámpírok meg a ghoulok akik amúgy zombik :-) Uwe pedig ha nem lenne akkor ki kellene találni, egyébként nem rosszabb rendező ő mint egy Asylumos-filmes csak ő több pénzből rendetlenkedik :-))

Spawn85 2011.09.05. 12:47:40

BloodRayne 4??? Bakker, még a 3-at sem láttam. :)
süti beállítások módosítása