Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lehetséges, hogy Baumbach irányítása alatt valósul meg a The Corrections HBO sorozat

2011.09.05. 20:34 koimbra 1 komment

Noah Baumbach készítheti el Jonathan Franzen díjnyertes regényének, a The Correctionsnak a sorozatváltozatát. Úgy hírlik, hogy Anthony Hopkins és Donald Sutherland lesznek a főszereplők. Remélhetőleg megvalósul a hosszú ideje tervezgetett produkció, az HBO berkein munkálkodnak rajta, egyelőre nem ismeretes, hogy minisorozat lesz a könyvből vagy esetleg 20-30 epizódban gondolkodnak.

Scott Rudin 10 éve szerezte meg a jogokat, akkor még mozifilmben gondolkodott. A forgatókönyv David Hare kezei között formálódott, Robert Zemeckis és Stephe Daldry is a fedélzeten tartózkodott némi ideig, de aztán leléptek.

A regényben egy családot ismerhetünk meg. Enid Lambert férje már elvesztette józan eszét Parkinsonja miatt, a gyerekek pedig kirepültek a családi fészekből. Gary portfolió menedzser lett, próbál bizonyítani saját magának és feleségének.  Chip elvesztette állását az akadémiánál és egyszerűen nem tud új melót találni. Denise pedig sikeresen kilépett egy boldogtalan házasságból. Édesanyjuk eltökélt célja, hogy végre összehozza a családot Karácsonyra.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr423204956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása