Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schwarzenegger és Willis leszerződött az Expendables folytatásra

2011.09.07. 10:11 koimbra 2 komment

A The Expendables folytatása körül több név merült fel pletyka szinten, Sylvester Stallone korábban elmondta, hogy Bruce Willist szeretné főgonosznak és Arnold Schwarzeneggert is visszahozná. A második részre várók nagyot sóhajthatnak, Willis és Schwarzenegger leszerződött a filmre és nem csak egy cameo erejéig bukkannak fel, hanem nagyobb szerepük lesz, mint az első felvonásban.

A folytatás 2012 augusztus 17-én kerül a mozikba. Úgy volt, hogy a forgatás kezdete előtt Sly letudja a Bullet to the Head akció-thrillert, ezen már túlvannak, érdekes módon minden felhajtás nélkül készült el a produkció. De legalább időben hozzá tudnak látni az öregfiúk következő akciózásához.

Címkék: miújság sequel the expendables the expendables 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr673208396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.09.07. 15:29:53

Valahol olvastam: tolókocsi-kommandó. Nos, szeretnék én így kinézni ennyi évesen, lennék bármelyikük helyében. Ők élő legendák, akiktől akkor is megnézném ezt a filmet, ha csak keményen bámulnának maguk elé másfél órán keresztül.

Amúgy az első részt épp a napokban néztem újra. Szerintem teljesen jó film, maximálisan vállalható. Csak ez a sok karakter el ne süllyedjen benne. Oké, hogy minden öregfiút össze akarnak szedni, de ezeknek azért kéne egy kis "tér" is, hogy kibontakozhassanak. Vagy akkor legyen 2 és fél óra! :-D
süti beállítások módosítása