Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Malkovich zombikra vadászhat

2011.09.08. 12:00 koimbra 2 komment

John Malkovich lépdelt be a Warm Bodies projektbe, a színész Grigio tábornokot játszhatja, akinek eltökélt szándéka, hogy megsemmisíti az összes élőholtat. Nicholas Hoult és Teresa Palmer szintén a fedélzeten van, előbbi egy R nevezetű zombit testesít meg, aki  barátkozni kezd egyik áldozatának barátnőjével. Ez a kapcsolat olyan láncreakciót eredményezhet, amely nem csak rá, hanem a többi zombira is erős kihatással lehet.

Beugrik az Alkonyat? Ezúttal nem vámpírok és vérfarkasok romantikáznak és nem meglepő, hogy lecsaptak Isaac Marion regényére. Ha Edward és Bella kapcsolata kasszasiker volt, akkor ebből miért ne lehetne? Jonathan Levine, az 50/50 rendezője dirigálhat a forgatáson. Az úriember szerint a produkció az Alkonyat és a Haláli hullák hajnala ötvözete lesz. Ebből mi sül ki?

Címkék: könyvből film warm bodies

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr373211196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2011.09.08. 13:44:28

Tökön lövöm magam ha elhangzik ez a védőbeszéd a szerelmetes tubica pártól: "a zombik is érző lények"

vrango 2011.09.09. 08:19:01

Már "halálosan" elegem van az élőhalottas (vámpíros, zombis) filmekből...
Tényleg nem érdekli más az embereket Hollywood szerint?
süti beállítások módosítása