Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Howard rendezi a 364-et

2011.09.09. 18:04 koimbra Szólj hozzá!

Ron Howard rendesen be van táblázva, a Setét torony projekt egyelőre pihen, de a héten hozzálátott a Rush Forma 1-es filmhez. Ugyan tele van tervekkel, ám még ráfért az asztalára a 364 címre keresztelt mű, amelynek forgatókönyvét David Guggenheim szállította le.

Az Universal égisze alatt körvonalazódó film egy fickóról szólna, aki 364 napon keresztül azon gondolkodik, hogy miféle hősies tetteket fog végrehajtani a 365. napon, amikor is szuperereje lesz. Csakis ekkor kap különleges erőt, eddig átlagos életet kell élnie.

Guggenheim az US Weekly munkatársa volt, de aztán egy szép napon megírta a Safe House thrillert, amit gyorsan eladott az Universalnak, a forgatás nemrég ért véget. Az író a forgatókönyvírás miatt otthagyta állását, eddigi neki megérte.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr73214171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása