Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A következő Tinker, Tailor, Soldier, Spy előzetes

2011.09.10. 12:38 koimbra Szólj hozzá!

Tomas Alfredson, az Engedj be! (Let the Right One In) rendezője vezényelte le a Tinker, Tailor, Soldier, Spy kémfilmet. A brit titkosszolgálat sorai közé beférkőzött egy kém, Gary Oldman karaktere eléggé megbízható ahhoz, hogy felkérjék arra derítse ki, hogy ki lehet ez az ember. Komor, izgalmas thrillert ígér az előzetes, a film tömve lesz ismert arcokkal. Amerikában december 9-én mutatják be, Angliában pedig a jövő héten érkezik a mozikba. Hozzánk sejtésem szerint 2012-ben fut be.

Peter Morgan írta a forgatókönyv első vázlatát, majd személyes okokra hivatkozva bedobta a törülközőt. Ezután Peter Straughan és Bridget O'Connor dolgozott a szkripten. 2009 júliusában a svéd Alfredson lépett a fedélzetre, akinek ez volt az első angol nyelvű filmje. Majd A 30 millió dolláros projektbe a francia StudioCanal is beszállt

Címkék: trailer könyvből film thrillerelőzetes tinker tailor soldier spy

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr763215658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása