Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schwarzenegger a Captive akció-thrillerben

2011.09.10. 12:01 koimbra 3 komment

Arnold Schwarzenegger nemrég szerződött le a The Expendables folytatására, ahol elvileg nem csak egy percet lesz jelen, majd jöhet végre egy főszerep is a The Last Standben. Mivel a következő Terminátor film még várat magára jut ideje a Captive független akció-thrillerre is, ennek forgatókönyvét Benjamin van der Veen és Kario Salem vetette papírra. Arnie egy vagyonos ingatlanmogult formálhat meg, akit Brazíliában elrabolnak és váltságdíjat követelnek érte. De sikerül bepattannia egy páncélkocsiba és ezzel próbál kereket oldani.

Nicolai Fuglsig rendezhette volna a projektet, azonban a futurisztikus Robin Hood film kedvéért passzolta a lehetőséget. Jelenleg nincs rendezője a filmnek, a forgatás azután indulna, hogy Schwarzenegger letudta a The Last Standet. Ahhoz 2012 elején látnak hozzá, szóval jövő év nyarán, esetleg őszén dördülhet el az első csapó.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr733215573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.09.12. 07:46:46

Hehe... ez a szerep pont Arnie-nak lett kitalálva:)
Remélem, az a sok kormányzóság nem ártott meg a mimikájának:P

COLT 2011.09.13. 19:26:16

@vrango: És a bicepszének:) Szerintem szépen összeszedi majd magát a szerepre, autóba pattan és szarrá lő ver tapos mindenkit.
süti beállítások módosítása