Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hirschbiegel készítheti az Eye in the Skyt

2011.09.12. 21:32 koimbra 2 komment

A FilmNation szerezte meg Guy Hibbert forgatókönyvét, az Eye in the Sky-t és azt szeretnék, ha minél előbb forogna a kamera. Gyorsan kerítettek rendezőt a film élére, Oliver Hirschbiegel dirigálhat a forgatáson. Aaron Ryder a cég egyik fejese örömét fejezte, hogy végre meglelték a megfelelő alapanyagot Hirschbiegel számára, akivel egyébként már jó ideje együtt akarnak dolgozni.

Most még csak annyit lehet tudni a produkcióról, hogy egy robotrepülőgép rakétát ereszt egy házba Észak-Afrikában. Ennek következtében több ember életében hatalmas változások mennek végbe.

Hirschbiegel A bukás és a Kísérlet alkotásokkal hívta fel magára a figyelmet, majd Hollywoodban próbálkozott, ám az Invázióval nagyot bukott és a pótforgatáson állítólag már más irányított.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr793221844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.09.13. 16:41:29

Bocsi, Hirschbiegel egy Bukás című filmet rendezett, a Hitlereset. Még talán a Kísérletet lehetne kiemelni tőle, az egy fasza kis film volt. (www.imdb.com/title/tt0250258/) Az Inváziót viszont elbaszta, de élek a gyanúperrel, hogy ott (IS) inkább az lehetett, hogy a sok gazda (producerek) között elveszett a gyerek. Vagy csak szimplán elbaszta, végül is mindegy.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.09.13. 18:57:06

@efes: Úgy akartam,hogy a Kísérlet és ctrl c ctrl v bukás cím, de valamiért elsőre is bukást írtam:)
Az Invázió szvsz nem volt túl rossz, de én a helyébe legközelebb kikötnék egy két dolgot a szerződésben mielőtt újra hollywoodi filmet rendeznék
süti beállítások módosítása