Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A 13: Game of Death thai horrornak is elkészül a remake-je

2011.09.13. 12:21 koimbra 1 komment

Ehh, még egy remake, bizonyára tele van már mindenkinek a hócipője ezzel. Ezúttal a 13: Game of Death thai horror thrillert vették elő. Daniel Stramm, a The Last Exorcism ördögűzős film rendezőjét nyerték meg az angol nyelvű változathoz és David Birke ugrott neki a forgatókönyvnek. Jövő év elején szeretnének hozzálátni a forgatáshoz.

A középpontban egy hangszerekkel üzletelő férfi áll, akinek nem megy valami fényesen a biznisz. Úgy hozza a sors, hogy bekerül egy illegális és halálos játékba, ahol 13 feladatot kell teljesítenie ahhoz, hogy övé lehessen a több milliós nyeremény.

Az IM Global produkciós cég egyik fejese a következőket mondta: "Daniel az egyik legtehetségesebb fiatal rendező a horror műfajában és izgatottan várjuk, hogy Daviddel közösen mit tudnak kihozni ebből a komor és lebilincselő alapanyagból. "

 

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr763222985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

curby (törölt) 2011.09.13. 17:26:05

ezek azok a remake-ek amikre azt mondom hogy szükség van.rengeteg c meg b kategoriás no name film van amit jó szereplőkel meg egy kis pénzel fel lehet javítani.pl.véres valentin
süti beállítások módosítása