Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mara lesz Beatty betervezett Hughes filmjének az egyik főszereplője

2011.09.13. 12:03 koimbra Szólj hozzá!

Warren Beatty bődületesen nagyot bukott a Félrelépősdi (Town & Country) vígjátékkal, azóta sem ment forgatás közelébe. A csúnya égés után 10 évvel Beatty megpróbálja összehozni a Howard Hughes-ról szóló filmet, amit állítólag már évtizedek óta tervez, de a 2001-es pofára esés után úgy tűnik, hogy csak most tud feltápászkodni.

Úgy hírlett, hogy Andrew Garfield lesz a főszereplő, a fiatal Hughes-t játszhatta volna el, azonban a fiatal színésznek túlságosan telített a táncrendje (konkrétan egy Broadway darabban fog felbukkanni), ezért nem tudja bevállalni a produkciót, viszont Rooney Mara igent mondott a felkérésre. Shia LaBeouf, Jack Nicholson és Evan Rachel Wood neve szerepel Beatty listáján, ám ők még nem szerződtek le a filmre.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr283222886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása