Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Whitney Houston lesz a főszereplője a Sparkle filmnek

2011.09.13. 11:18 koimbra 3 komment

Whitney Houston a 80-as évek közepén tört be a zenei életbe, majd 1992-ben megpróbálkozott a moziban is nagy sikert aratni. Biztosra ment, hiszen Kevin Costner akkoriban még nem tudott hibázni és a Több, mint testőrnek (The Bodyguard) eleve profitszaga volt. 3 évre rá Az igazira várva (Waiting to Exhale) filmben játszott, ami szintén korrekt bevételt termelt, egy év múlva pedig a Kinek a papné (The Preacher's Wife) produkcióban volt látható Denzel Washington oldalán. Ezt követően eltűnt a mozikból, a 2000-es években drog-és egyéb személyes problémáival volt tele a sajtó. A Sony bekopogtatott az énekesnő ajtaján és felajánlotta a Sparkle főszerepét.

A produkció az 1976-ban bemutatott The Supremes újragondolt változata lenne. Houston évekkel ezelőtt producerként szerette volna összehozni a zenés alkotást, akkoriban a Warnernél valósulhatott volna meg a film és Aaliyah lehetett volna a főszereplő, aki később egy repülőgép szerencsétlenségben hunyt el.

Mike Epps, Mara Brock Akil és az American Idol hatodik évadának a nyertese, Jordin Sparks is játszani fog a műben, ami három nővérről szól. Megalakítanak egy sikeres énekkórust, ám a hírnév olyan gyorsan szakad rájuk, hogy alig tudják kezelni a helyzetét, ráadásul a drogok világába szinte észrevétlenül süllyednek le. Epps alakítja Satint, a stand up komédiást, aki ellátja a nővéreket kábszerrel.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr993222781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.09.14. 09:53:18

Végre összeszedte magát? Hurrá!

L'Angelus 2012.02.13. 18:31:12

Whitney Houston meghalt.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.02.13. 21:49:45

@L'Angelus: Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a filmet már befejezték, idén még utoljára láthatjuk őt a vásznakon.
süti beállítások módosítása