Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Greene az Oliver Twistedben

2011.09.14. 15:55 koimbra 1 komment

Ezekben a napokban remake-ek és folytatások hírei érkeznek, de azért akad köztük olyan is, amely nem feldolgozás, hanem úgymond az eredeti alapanyag újragondolása. Ezúttal Charles Dicknes klasszikus regényét vették elő és csavartak rajta egy nagyot. Az Oliver Twisted címre keresztelt filmben Ashley Greene egy egy árvákból álló csapat vezére lesz, akik bevállalnak egy emberrablást. Tettükkel rendesen felkavarják az állóvizet, hirtelenjében két rivális banda háborújában találják magukat.

Michael Roberts írta a forgatókönyvét, rendező még nincs és még a forgatás kezdete sincs kijelölve, szóval úgy tűnik, hogy nem sürgős a stúdiónak.

Michael De Luca lesz az egyik producere a modern köntösbe bújtatott történetnek, amelyről azt mondták, hogy Dickens könyvének jellemzőit gótikus elemekkel vegyítik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr773227160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.09.15. 08:43:50

Jó kis csaj! :) Megnézném, tök mindegy miben szerepel. :D
süti beállítások módosítása