Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Denzel Washington lehet a Szemekbe zárt titkok remake főszereplője

2011.09.15. 21:34 koimbra 6 komment

Abszolút nem meglepő, hogy a Szemekbe zárt titkok (The Secret in Their Eyes) argentin filmre Hollywoodban is felfigyeltek, főleg azok után, hogy megnyerte a legjobb idegnyelvű produkció díját az Oscaron. A jogokat a Warner szerezte meg és azt szeretnék, ha Denzel Washington vállalná be a remake főszerepet. Washington egyelőre még nem vállalta el, még az is kérdéses, hogy a stúdió milyen gyorsan szeretné a mozikban tudni az új változatot, a színész következő filmje a Flight lesz, csak ezután érne rá.

A forgatókönyvön Billy Ray dolgozik, aki a rendezői poszton is serénykedni fog. Raytől A hazugsággyáros (Shattered Glass) és Az elveszett jelentés (Breach) filmeket láthattuk. Felkérték Juan Jose Campanellát, az argentin film rendezőjét, hogy producerként vegye ki a részét a munkálatokból.

Az original mű főhőse Benjamin, a törvényszéki nyomozótiszt volt, aki nyugdíjba vonulása után úgy dönt, hogy regényt ír egy 25 évvel ezelőtti esetről, ahol az áldozatot megerőszakolták és megölték. Az ügyet nem sikerült megoldani és ez Benjamint azóta sem hagyja nyugodni. Elgondolását megosztja egy szépséges bírónővel, aki korábban kollégája volt és titkon gyengéd érzelmeket táplál iránta. A férfi felidézi a régi nyomozást és a nyomok alapján újra vizsgálódni kezd.

Címkék: remake miújság szemekbe zárt titkok

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr333230495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skvugdskuvsdiov 2011.09.16. 09:42:38

egy remaket se vagyok hajlando megnezni:)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.09.16. 14:06:05

NEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! bazmegmár.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.09.16. 14:08:09

Ezennek önvezérléses bojkottra hívok minden magára valamit is adó filmrajongót! NEM KELL TÖBB REMAKE!!! NO MORE REMAKE!!!

Jerryco 2011.09.17. 07:29:56

Pénzéhes Hollywood.
Már várom a Kontroll amerikai Remake-jét. :)))

NZ79 2011.09.18. 11:17:36

Egyet értek! Ha a világ más tájain-európában,ázsiában,latin amerikában-képesek valami eredteit alkotni, hollywood is szedje össze magát!David Fincher Tetovált lányát azért még megnézem. De csak a rendező miatt!
süti beállítások módosítása