Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Saldana, a bérgyilkosnő és Atkinson, a brit kém

2011.09.15. 20:20 koimbra Szólj hozzá!

Nagy adagnyi filmet kaptunk a nyakunkba, a nagyobb városok lakói tudnak válogatni, a vidékiek meg örülhetnek, ha esetleg a Drive-ot bemutatják.

Johnny English újratöltve (Johnny English Reborn): Rowan Atkinson ismét eljátssza az angol titkosszolgálat ügynökét, a világnak ismét szüksége van szakértelmére, ő pedig beveti magát, hogy megakadályozzon egy merényletet.


Drive - Gázt! (Drive): Az év legjobb filmjének beharangozott alkotásban Ryan Gosling játssza a főszerepet, aki nappal kaszkadőr, éjjelente pedig alvilági figuráknak sofórködik. Nicolas Winding Refn dirigálta a produkciót, felbukkan még Ron Perlman, Carey Mulligan, Bryan Cranston, Albert Brooks és Christian Hendricks.


Colombiana
: Luc Besson A szállító hármat levezényelő Olivier Megatonra bízta ezt az akciófilmet, Zoe Saldana bérgyilkost alakít, aki régóta próbál bosszút állni a szüleit meggyilkoló tetteseken.


Pótpasi (The Extra Man):
2010-es amerikai-francia vígjáték, a rendezést Shari Springer Berman és Robert Pulcini, az Egy bébiszitter naplója alkotóduója látta el. Kevin Kline egy kísérőt alakít, aki egész életében idős és gazdag nőket szórakoztatott, tudását egy albérlőjének  (Paul Dano) szeretné továbbadni.


Happy, Happy (Sykt lykkelig): 2010-es norvég Sundance-díjas vígjáték. Egy házaspár életét ismerhetjük meg a film elején, akiknek unalmas életükbe némi színt hoz, hogy új lakók költöznek melléjük. A feleség pedig gyakorlatilag új hobbit lel magának: kémkedik utánuk.


A kék bolygó 3D: Ma mutatják be Gráner József 50 perces ismeretterjesztő filmjét.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr113229642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása