Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Thing tv spot

2011.09.16. 10:35 koimbra 4 komment

The Thing, Rated R - dörgi a megszokott hang, szóval legalább nem tinifilmet kapunk, hanem...hanem? Lesz vér, ez tény, a szörny is csúnya lesz.  De vajon számíthatunk-e arra, hogy ijesztő, izgalmas produkciót adjon ki kezei közül a holland Matthijs van Heijningen Jr.? Legalább Mary Elizabeth Winsteadet nem azért tették bele, hogy sikoltozzon, hanem mert jól áll a kezében a lángszóró. 

Címkék: tv spot prequel the thing

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr883231377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jikininki 2011.09.16. 11:15:28

amikor kiugrik a jégkockából az még a trailer 1mp-nyi részére is elég gyengusz, de a többi az rendben van. még nem adtam fel azt a reményt, hogy a hangsúly a paranoián és a bizalmatlanságon lesz, nem a szellemvasutas ijesztgetésen. persze azért kell egy kis gusztustalanság is, de csak megfelelő arányban :)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.09.16. 14:05:15

@jikininki: én csak minimálban tudom elképzelni, kevés szereplővel sok, egyre növekvő parával, klausztrofóbiával, sarkvidéki viharral és minimális látvánnyal. kapcsolnia kell a végén carpenterhez egy bazi nagy cliffhangerrel, de nem szabad látványosabbnak lennie, különben úgy járnánk, mint a star wars 1-el.

Jerryco 2011.09.17. 07:24:42

Mondjuk azt nem értem, miért kellett női főszereplő? Ott, az a munka, Carpenter filmjében, kifejezetten egy férfi mikró-társadalom volt és tökéletesen működött.
Férfi film...
Mint pl. ahogyan a "Sült zöld paradicsom" női film.
Sok lesz a CGI és kevesebb a rettegés, borítékolom.

gunsmoke (törölt) 2011.09.18. 12:01:28

Ezt elbaszták, már látom!!!

De nem is értem, miért kell egy tökéletes klasszikust remake-elni. Ja persze, az ötlettelenség és az emberek újbóli lehúzása.
süti beállítások módosítása