Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Day poszterek

2011.09.17. 16:52 koimbra 1 komment

A WWE Studios karolta fel a The Day filmet, a Douglas Aarniokoski rendezésében készült produkcióban Shawn Ashmore, Ashley Bell, Dominic Monaghan, Cory Hardrict és Shannyn Sossamon játsszák a főbb szerepeket. A WWE jó pár évvel ezelőtt elhatározta, hogy kiveszi a részét a filmiparból, azon produkciók mögött állt producerként ahol pankrátorok voltak a főhősök, elsőként a Skorpiókirály mögé álltak be. Michael Luisi, a cég fejese azt mondta, hogy azért mentek a Torontói FIlmfesztiválra, hogy körülnézzenek, hátha találnak valami érdekességet és Aarniokoski alkotásában pont meglátták a lehetőséget és biztos, hogy a közönség sem fog csalódni.

A posztapokaliptikus film 5 túlélőra koncentrál, akik megpróbálnak életben maradni, a lőszer azonban fogyóban, de mindenütt dúl a háború.

 

Címkék: poszter miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr653234235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása