Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Őrült, dilis, szerelem készítői ismét egy vígjátékon dolgoznak

2011.09.20. 21:00 koimbra Szólj hozzá!

Glenn Ficarra és John Requa az I Love You, Philip Morris vígjátékkal nem aratott Jim Carrey ellenére sem. A meleg téma után viszonylag biztonságosabb területre tévedtek, az Őrült, dilis, szerelem romantikus vígjáték már jobban muzsikált. Ennek főszereplője és a rendeződuó ismét összeáll egy másik produkció kedvéért, bár ebben Steve Carell csak a produceri teendőket fogja ellátni.

Ficarráék a Moviehole-nak a következőt mondták: "Steve-vel közösen dolgozunk egy filmen, aminek csak a producere lesz. Nem játszik benne, a történetet ő találta ki. Már meg is írta a forgatókönyvet." A sztori három barátról szól, akik a főiskolán ismerkedtek össze és azóta is tartják a kapcsolatot. Egy európai körútra indul a három negyvenvalahány éves barát.

Teljesen egyedi ötlet, nem? Ó, várjunk csak, az Eurotúra nem valami ilyesmi volt? Mindenesetre kiderült, hogy a Tapló télapó folytatásából nem veszik ki a részüket, annak ellenére, hogy felkérték őket.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr833242015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása