Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lehetséges, hogy nem Justin Lin rendezi a következő Terminator filmet

2011.09.21. 20:50 koimbra 4 komment

Az elmúlt időszakban Justin Lin üldögélhetett az ötödik Terminátor film rendezői székében, találkozott Arnold Schwarzeneggerrel és James Cameronnal is, hogy elbeszélgessenek a franchise jövőjéről, illetve megvitassanak egy-két ötletet. Az Osztrák Tölgy részt venne a folytatásban, a jogokat birtokló Megan Ellison pedig szeretné minél hamarabb összehozni a filmet.

Ám Lin először a Halálos iramban hatodik felvonását fogja először megcsinálni, éppen ezért nem tudja teljes figyelmét a Terminatornak szentelni. Ellison elképzelése az, hogy 2012 vége felé elinduljon a forgatás és ennek érdekében minden követ megmozgat, sőt egyszerre két filmet is össze akar hozni.

Lin ezért úgy döntött, hogy passzolja a lehetőséget, helyére másik rendezőt kell keresni. Ugyanakkor jelezte, hogy nagyon szívesen megcsinálná a filmet és ha hajlandóak rá várni addig, míg befejezi a Halálos iramban 6-ot, akkor fejest ugrik a Terminator munkálataiba. Mellesleg hova siet Ellison? Még forgatókönyvíró sincs, nem hogy forgatókönyv.

Címkék: terminator miújság terminator 5

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr33244372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fountain 2011.09.21. 22:14:31

Elképesztő, ami a Terminátor körül forog már jó ideje. Ez a hír is…
Egyáltalán nem várom a filmet. Az, hogy 2 részesre tervezik kapásból, érvágás. Annyian se fognak rá elmenni, mint a T4-re.
Ha meg is valósulna valami a közeljövőben a T5-ből, akkor utána évtizedekig nem fog hozzá nyúlni senki (remélhetőleg).

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.09.22. 09:13:37

@fountain: az alien és predator filmeket is gyalázták, mikor 2 filmben egymásnak mentek. terminátort ugyan miért kímélnék???

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.09.22. 09:46:46

Márpedig lehet ebben valami, ha ennyire szeretnék megcsinálni. Simán el tudom képzelni, ha aaz előző jogtulajt, a Halycont a bíróságra vinnénk kiderülne, hogy a T4 nem került 200 millióba, a fejesek valamennyire megszedték magukat, de mégis csődöt jelentettek.

Egyébként ebből már mit lehetne kihozni? Talán ha a középkorba mennének vissza. Azt hiszem volt ilyen Terminator regény és még jó is volt. Mark F Wilson

Sanosuke 2011.09.22. 19:50:24

@koimbra: azt olvastam és jó kis sztori .
süti beállítások módosítása