Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake lesz a The Raid indonéz akciófilmből

2011.09.21. 20:30 koimbra Szólj hozzá!

Nemrég láthattátok a The Raid indonéz akciófilm előzetesét, amely másfél órás akciópörgést ígért. Egyszerű történet, sok lövöldözéssel és bunyóval megspékelve, a Screen Gems viszont valamiért úgy gondolta, hogy ebből muszáj lenne csinálni egy amerikai verziót is, ezért gyorsan megszerezte a remake jogokat. A fejesek reményei szerint le tudják szerződtetni az eredeti produkció íróját, rendezőjét, Gareth Evanst, aki azonban egyelőre a folytatásra koncentrál. Persze volt már olyan, aki egy egy hollywoodi karrier reményében sutba dobott mindent.

A The Raid egy SWAT csapatra koncentrál, akik megrohamoznak egy épületet, ahol el szeretnék kapni a környék rettegett bűnvezérét. Ám nem megy könnyen a dolguk, minden egyes szobáért és emeletért kemény harcot kell vívniuk.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr983244219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása