Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Kick előzetes - Az Ong Bak rendezőjétől

2011.09.21. 21:57 koimbra Szólj hozzá!

Prachya Pinkaew nagyon ért a harcművész filmekhez, elég csak az Ong Bakra vagy A sárkány bosszújára (Tom yum goong) gondolni, de a Chocolate-ot is érdemes megemlíteni. Éppen ezért kissé fura volt, hogy ezek után levezényelte a The Elephant White-ot, amely elég gyengére sikeredett. Következő filmje a The Kick lesz, amiben JeeJa Yanin, a Chocolate sztárja játssza az egyik főszerepet, de felbukkan Brahim Achabbakhe francia taekwondo bajnok is.

A történet egy bangkoki család körül forog, akik magas szintén űzik a taekwondot. Moon, a família feje egy iskolát irányít,  neje és gyerekei mind-mind más stílusban űzik ezt a küzdősportot. Moon azt szeretné, ha idővel át tudná ruházni gyerekeire az iskolát, de nem mindegyikük szeretné ezt a jövőt magának. Egy nap az utcán véletlenül összefutnak egy rablóbandával az utcán, akiket szépen le is rendeznek, ám a tolvajok feje elmenekül, de bosszúért lihegve visszatér.



Címkék: trailer akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr113244551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása