Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Man on a Ledge előzetes

2011.09.22. 21:19 koimbra 1 komment

Túl sokat mutat az első előzetes, így mi marad a továbbiakra? Hollywoodban nagyon nehezen tudják mostanában megállni, hogy elsőre ne mutassanak fel minden ütőkártyát. Ha talán jövő hónapban jönne a film, de január 13-án kerül a filmszínházakba, addig legalább még 3 trailer érkezik.

Sam Worthington egy ex-zsarut alakít, aki kimászik egy maga épület párkányára és a világba harsogja, hogy átverték. Ed Harris e közben úgy tűnik, hogy jót derül rajta, Elizabeth Banks azért megtesz minden tőle telhetőt és megpróbálja lebeszélni öngyilkossá szándékáról a férfit. Ám ez az eset csak elterelés, a fickó testvére rablásra készül. A forgatókönyvön négyen dolgoztak, talán csempésztek bele néhány csavart is. A filmet Asger Leth készítette, számára az első és eleddig utolsó alkotása, a Cité Soleil kísértetei jelentette a belépőt Hollywoodba.

 

 

Címkék: trailer thrillerelőzetes man on a ledge

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr403247058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása