Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Man on the Train előzetes - A U2 dobosával a főszerepben

2011.09.25. 14:04 koimbra 1 komment

Újabb remake, bár ezúttal valószínűleg nem sokat hallottak még az eredeti verzióról. 2002-ben mutatták be a Patrice Leconte rendezésében készült A férfi a vonatról (L'homme du train) filmet Johnny Hallyday főszereplésével. Valamiért úgy gondolták, hogy érdemes megcsinálni az angol nyelvű remake-et, szépen megnyerték hozzá Donald Sutherlandet és a U2 dobosa, Larry Mullen Jr. úgy érezhette, hogy a produkció teljesen megfelel filmes debütálásához.

Millen Jr egy tolvajt játszik, aki azért érkezik egy kisvárosba, hogy kirámolja a helyi bankot. A településen fut össze a Sutherland által megformált nyugalmazott irodalmi professzorral, akivel barátságot köt. Mary McGuckian, a Szent Lajos király hídja (The Bridge of San Luis Rey) rendezője vezényelte le a remake-et.

Címkék: trailer remake

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr473255028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.09.26. 07:38:11

Sajnos a Szent Lajos király hídja rendesen el lett baltázva, minden remek kosztüm, neves színész, és jó alapanyag ellenére - szóval, a rendezőnőnek nagyon össze kell szednie magát...
süti beállítások módosítása