Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sorozat Michael Manntól - Luck előzetes

2011.09.26. 18:57 koimbra 2 komment

Michael Mann a Közellenségek óta nem rendezett mozifilmet, a kamera mögé a Luck sorozat kedvéért állt be ismét, amelynek producere is egyben. Az HBO számára készül a produkció, már csak ezért is érdemes figyelmet szentelni rá, hisz' a csatorna ritkán vág bele olyan szériákba és tévéfilmekbe, amelyekre felesleges időt pazarolni. David Milch, a Deadwood írója jegyzi a forgatókönyvet, a főszerepre pedig Dustin Hoffmant nyerték meg, a történet pedig a lóversenyek, zsokék fogadók világában játszódik.

Hoffman karaktere szerencsejátékos, némi időt húzott le a sitten, majd visszatér. Dennis Farina alakítja a segítőjét, Hoffman ellenfelét Michael Gambon kelti életre, Nick Nolte pedig egy hírneves lóidomár lesz.

 

Címkék: sorozat trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr743258436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.09.26. 20:24:19

Eddig nem keltette fel az érdeklődésemet,pedig Michael Mann nagy rendező. Figyelemmel fogom kísérni,de ez a téma eléggé érdektelen számomra. Dustin Hoffmannt is jó újra látni. Remélem azért jó lesz.

countrypecos 2011.09.26. 22:42:03

Engem érdekel, az említett emberkék mind jók a szakmában. :)
süti beállítások módosítása