Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jagger a Tabloid thrillerben

2011.09.27. 19:16 koimbra Szólj hozzá!

Mick Jagger fejéből pattant ki a Tabloid thriller ötlete és ha már így alakult nem hagyta veszni elgondolását, saját produkciós cégén keresztül fogja megvalósítani a filmet, amelynek forgatókönyvét Josh Olson, Az erőszakos múlt (A History of Violence) írója veti papírra. A Rolling Stones frontembere a főszerepet is eljátssza.

Jagger egy médiamogult fog megformálni, akinek módszerei nem éppen legálisak és elég kétes erkölccsel bír. Egy fiatal újságíró lép be a világába, Jagger kiveti rá hálóját és elég hamar hatalmába keríti a zsurnalisztát, aki beszippant a korrupció világa.

A zenész olykor-olykor felbukkan egy filmben, a Szabad prédában (Freejack) volt nagyobb szerepe, ami 1992-ben került bemutatásra, előtte a Ned Kellyben és Az előadásban (Performance) volt látható.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr973260860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása