Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Santoro Schwarzenegger oldalán

2011.09.27. 11:25 koimbra Szólj hozzá!

Arnie végre akcióba lendül, hamarosan hozzálátnak a The Last Stand-hez, Liam Neeson játszotta volna a los angeles-i zsarut, akit végül egy határ menti városkába helyeznek át. Hirtelen felpezsdül az élet, mikor a drogbárónak sikerül megpattannia és egy Gumpert Apolló verdával száguld a határ felé. Csak Schwarzenegger és néhány zöldfülű zsaru áll az útjában. Rodrigo Santoro (őt leginkább a 300-ból ismerhetjük, de benne volt a Che-ben is) Schwarzeneggerel karöltve próbálja megakadályozni, hogy maffiózó átjusson Mexikóba.

Kim-Ji-woon vezényelheti le a thriller-akciót, a The Good, The Bad and the Weird alkotója ezzel próbálja betörni Hollywood kapuit, mellesleg Schwarzeneggerre is ráférne egy ütős visszatérés. Peter Stormare lesz az egyik negatív karakter.

Címkék: miújság last stand

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr983259830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása