Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Duchovny a hidegháborúban

2011.09.28. 11:03 koimbra 1 komment

Andy Garcia lehetett volna a Phantom thriller egyik főszereplője, a színész azonban meggondolta magát, helyére David Duchovny került, aki Ed Harris, William Fichtner és Natascha McElhone oldalán játszhat.

A hidegháborús időkben játszódó filmben Duchovny a szovjet különleges erők fejesét formálhatja meg, aki egy szigorúan titkos küldetésre indul egy tengeralattjáróval. Duchovny már végzett a Kaliforgia következő évadával és a Goats vígjátékkal, de még előtte áll a Relative Insanity romantikus projekt, amit valószínűleg a tengeralattjárós thriller után készítenek el.

A Phantom forgatókönyvét Todd Robinson, a Gyilkos szerelem (Lonely Hearts) író-rendezője körmölte le és a forgatáson is ő vezényelhet. Bemutató valamikor jövőre.

Címkék: phantom miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr993262215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2011.09.28. 14:33:35

Már megint McElhone-nal? :)
süti beállítások módosítása