Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják a Wanted folytatását

2011.09.28. 10:27 koimbra 1 komment

A Wanted folytatásáról gyakorlatilag az első rész bemutatója óta beszélnek. Lesz vagy nem lesz? Senki nem tudja, de jó lenne, ha megvalósulna. Az Universal végre elszánta magát, felkérte Derek Haast és Michael Brandtet, hogy körmölje le a második felvonást. "Michaelt és engem éppen most szerződtetett le az Universal, hogy írjuk meg a Wanted második részét" - írta Haas a twitterén.

A The Wrap ezt követően gyorsan felvette a kapcsolatot Haas-szal, aki elárulta, hogy egyelőre nincs rendezője a produkciónak, Timur Bekmambetov nem melegíti a rendezői széket és a történések a Wanted vége után pár évvel fognak játszani, Wesley (James McAvoy) fog állni ismét a középpontban.

Ezt követően az eredeti képregényt író Mark Millar lejegyezte a honlapján, hogy a Wanted 2 egyike a következő négy héten belül bejelentésre kerülő  négy vagy öt mozihoz kapcsolódó hírnek, ami őt is érinti.

Címkék: wanted miújság sequel képregényből film wanted 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr203262137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2011.09.29. 08:58:05

Én várom. A kinondhatatlan nevű rendezőt is visszavárnánk, Mcavoy is nagyon jó volt. Sajna a sztárgárdát nehéz beleírni újra, ez a egy olyan stratégiai baki amit most producerek henezen fognak korrigálni...
süti beállítások módosítása