Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Contraband előzetes

2011.09.29. 21:28 koimbra 2 komment

2008-ban mutatták be a Reykjavik-Rotterdam izlandi thrillert, Hollywood nem volt rest, gyorsan kivetette hálóját a jogokra, majd Mark Wahlberget tették meg főszereplőnek. A rendezői feladatokat Baltasar Kormákurra bízták, aki az eredeti film főszereplője volt.

Wahlberg karakterének öccse elbaltáz egy drogcsempészetet, aminek a nagyfőnök természetesen nem örül. Mivel az öcskös a kórházi ágyat nyomja Wahlberg feleleveníti a régi szép időket, mikoron saját maga is illegális dolgokat vitt végbe, megpróbálja kifizetni testvére adósságát, de az idő egyre fogy és felesége, sőt fia is célpontokká válnak. Amerikában január 12-ben mutatják be, Kate Beckinsale a feleséget játssza, Giovanni Ribisi pedig egy bűnözőt.

Címkék: trailer remake thrillerelőzetes contraband

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr533266259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

curby (törölt) 2011.09.30. 10:11:48

jó kis filmnek ígérkezik.én biztos megnézem majd.

Atkakukac1989 2011.09.30. 19:33:49

Yeahhh! Giovanni Ribisi egy új alkotásban! Imádom azt a csókát! Nagyon nagy figura!
süti beállítások módosítása