Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Carell skizo milliomost alakíthat

2011.09.30. 12:16 koimbra 1 komment

Bennett Miller, a Capote rendezője évek óta szeretné összehozni a Foxchatcher filmjét, 2007-ben már úgy tűnt, hogy sikerül hozzálátni, 2008-ra be is lőtték a premiert, ám ebből nyilvánvalóan nem lett semmi. Ekkoriban találkozott először Miller és Brad Pitt, majd a rendezői leszerződött a Pénzcsináló (Moneyball) projektre, amiben a színésszel dolgozhatott együtt. Mivel a film szépen teljesít, ráadásul Oscar szag lengi körbe nem csoda, hogy hirtelen előkerült a Foxcatcher tervezet is.

Pitt helyett Steve Carell lehet a főszereplő, aki John du Pont paranoid skizofréniában szenvedő, bélyeggyűjtő, madárfigyelő multimilliomos volt. 800 hektáros pennsylvaniai birtokán építtetett egy birkózó edzőtermet, amelyet Team Foxcathcer névre keresztelt el. Ide járt du Pont jó barátja, az olimpiai aranyérmes David Schultz is, azonban a milliomos 1996-ban lelőtte, mivel úgy vélte, Schultz részese volt egy nemzetközi összeesküvésnek, aminek a célja az volt, hogy kinyírják őt. Carell megbirkózik a feladattal?

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr203267426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.09.30. 21:41:28

Elég kockázatos pont Carell-t szerződtetni erre a szerepre, asszem eddig csak A család kicsi kincsében alakított komolyabb karaktert, de azért erős komikuma volt ott is. Majd meglátjuk, remélem nem sül el rosszul, mert maga az alapelgondolás jó.
süti beállítások módosítása