Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Franco karaktere meghalt volna A majmok bolygója végén

2011.10.03. 16:58 koimbra 3 komment

A nyár egyik sikerfilmje A majmok bolygója: Lázadás volt, ami valószínűleg nem jár úgy, mint a néhány évvel ezelőtti Tim Burton-ös film és hivatalosan be fogják jelenteni a folytatást.

Ted Gagliano, a Fox fejese a Visual Effects Society találkozón árulta el, hogy James Franco karaktere, Will Rodman a film végén meghalt volna. Leforgatták a jelentet és már csak egy hónap volt hátra a bemutatóig, amikor úgy döntöttek, hogy Rodmannek mégis élnie kellene.

Ezért szóltak Franconak, aki gépre pattant július 4-én, majd Andy Serkisszel együtt megjelent a pótforgatás helyszínen és három óra alatt rögzítették a kívánt jelenetelet. Gagliano szerint ezután még jobban ráhajtottak az effektesek, még az utolsó napokban is dolgoztak, hogy elkészülhessen a produkció.

Címkék: miújság majmok bolygója

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr603275666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jikininki 2011.10.03. 21:47:47

wow! akkor nagyon a legvégén kellett volna meghalnia, hogy ennyi idő alatt újra tudták forgatni. talán valamelyik majom végzett volna vele?

vrango 2011.10.04. 07:39:58

Ez is a tipikus tetű, számító mentalitás eredménye; ha nem hal meg, siker esetén lehet folytatás...
Ha meghal, akkor meg ismét erőlködni kell (=többet kell fizetni a forgatókönyvíróknak) valami új sztorin.
Ha bukik a film, akkor persze mindegy.
süti beállítások módosítása