Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik a Chaos Walking könyvtrilógiát

2011.10.03. 19:37 koimbra 1 komment

A Lionsgate nagy lehetóséget lát az úgynevezett fiatal felnőtteknek szóló regényekben. Korábban már megvette Az éhezők viadala (The Hunger Games) megfilmesítési jogait és olyannyira biztos a sikerben, hogy már a folytatás bemutatóját is kitűzte. De nem csak ezt az egy vasat tartja a tűzbe, beszerezték Patrick Ness Chaos Walking könyvtrilógiájának a jogait. A projektnek eddig se rendezője, se írója, de van producere Doug Davison személyében. 

Mondanám, hogy természetesen az első könyvvel indul a mozis franchise, de ugye Hollywoodban olykor szeretik megkavarni. Mindenesetre ezúttal biztos, hogy az első regénnyel, a Kés a zajban című művel indul a trilógia filmkarriere.

"Todd Hewitt az utolsó fiú Prentissvárosban, ahol állandó, nyomasztó zajban mindenki hallja a többi ember gondolatát is. Nincsenek titkok. De Todd váratlanul tökéletes Csöndre bukkan. Hazudtak neki, menekülnie kell." (moly.hu)

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr923276068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.10.04. 07:36:25

"...nagy lehetóséget lát az úgynevezett fiatal felnőtteknek szóló regényekben..."
Na, ja, ők jelentik az egyik legnagyobb várárlóerővel bíró piaci szegmenst... Filmeknél még inkább.

Egyébként nem ismerem a könyvet, de ez a fülszöveg nem is keltette fel az érdeklődésemet.
az meg eleve visszatetszést vál ki belőlem, hogy csak trilógiában/sorozatban/franchise-ban tudnak gondolkodni ezek a fukar holywoodi producerek...
süti beállítások módosítása