Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Aronofsky nagy nehezen csak megvalósíthatja a Noé bárkáját

2011.10.04. 14:57 koimbra 2 komment

Darren Aronofsky évekig küzdött azért, hogy összegyűjtse a szükséges büdzsét a Noé (Noah) projektjéhez, ám folyamatosan falakba ütközött. Mivel eléggé úgy festett a dolog, hogy nem lesz belőle semmi év elején úgy döntött, hogy képregény formájában adja ki elképzelését. Hasonlóképpen cselekedett, mikor A forrás (The Fountain) egy bizonyos ponton megfeneklett, azt azonban jelentősen átdolgozva végül sikerült elkészítenie.

Nyáron némi reménysugár csillant meg, a New Regency látott fantáziát Noé bárkájában, akkor John Logan, a Gladiátor írója látott hozzá a forgatókönyv kipofozásának. A kockázatos üzletbe sikerült bevonni a Paramountot is, a két stúdió közösen dobja össze a büdzsét, amely 150 millió dollárra rúg, mellesleg Aronofsky R kategóriás filmet ígér. Pletyka szinten Christian Bale neve merült fel főszereplőnek.

A rendező egyébként azon kesergett, hogy fogalma sincs miért nem érdekel senkit tervezete, hiszen a Titanic után a második leghíresebb hajóról van szó.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr893277894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reg5 2011.10.04. 17:14:52

Titanic után a 2. leghíresebb hajó? Inkább fordítva.

vrango 2011.10.05. 07:52:28

@Reg5: Ja!

Amúgy meg ezeknek a stúdióknak a véleménye csak annyira stabil, mint egy kis hajó a viharos nyílt tengeren (kínálkozott egy jó kis szójáték, de ez most kicsit suta lett, bocs:P).
A Fekete Hattyú után szerintem még az Avatar 4-et is rábízták volna, de a válása, meg ebből kifolyólag a sikeresnek kinéző Wolverine visszadobása után ejtették szegény Aronofskyt :(
Én azért bízom benne, hogy talál mecénást - ha nem erre a filmre, majd másra; bebizonyította már elégszer, hogy tehetséges rendező.
süti beállítások módosítása