Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

DiCaprio a Satoriban

2011.10.04. 10:23 koimbra 1 komment

Oliver Stone rendezésében fog megvalósulni A barbár állatok (Savages) regény filmváltozata, a Warner pedig nagy lehetőséget lát Don Winslow regényeiben, ezért lecsaptak a Satori jogaira és máris megnyerték Leonardo DiCapriot a főszerepre.

A thriller egy nyugati fickóról szól, aki Japánban nevelkedett és kiváló bérgyilkost faragnak belőle. A második világháború vége felé azzal a feladattal bízzák meg, hogy egy szovjet parancsnokot tegyen hidegre Kínában, ám eléggé öngyilkos küldetésnek tűnik a dolog.

A Warner reményei szerint egy Jason Bourne-szerű franchise-t tud elindítani, a forgatás kezdete még nem ismert. DiCaprio kissé elfoglalt, a J.Edgar után A nagy Gatsby (Great Gatsby) munkálatain van jelenése, ezt követően a Django Unchainedben játszik.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr833277302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.10.04. 10:51:15

ennek is örülnék ha megjelenne.
Jó lenne egy jó kis kardozós-gyilkolós-kémes Bourne.

Mert ha japán, akkor kard is lesz remélem.
süti beállítások módosítása