Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lilly a Hobbitról

2011.10.04. 12:03 koimbra 3 komment

Javában zajlik a Hobbit filmek forgatása Új-Zélandon, ebben Evangeline Lilly is fel fog bukkanni. A színésznő egy Tauriel nevezetű tündét fog megformálni. Lilly a Vasököl (Real Steel) premierje miatt hagyta ott a forgatás, a vörös szőnyegen az Acces Hollywoodnak adott egy interjút, ahol a Hobbitról beszélt és még egy-két tünde szó is kicsúszott a száján. Lilly azt is elmondta hogy karaktere nem szerepel Tolkien könyveiben, Peter Jacksonék fejében született meg Tauriel, de a rajongóknak nincs miért aggódniuk.

Címkék: hobbit könyvből film prequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr503277507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gandalf Garaboncias 2011.10.04. 17:25:50

Az általa idézett egyik "tünde" (pontosabban sindarin) mondat elég erősen spoileres. Ebből ki lehet találni, hova illeszthették be a karakterét, és mi lehet majd a szerepe.

vrango 2011.10.05. 07:54:02

@Pisti, az aragorn: Igeeen? Én meg azt hittem, csak káromkodott egy cifrát (azért tündéül, mert Új-Zélandon most az menő:P)...

Gandalf Garaboncias 2011.10.05. 14:38:33

Mivel lefordította angolra, ezért nem túl nehéz megfejteni a jelentését...
süti beállítások módosítása